perjantai 30. marraskuuta 2012

Twist

Okei, olen ehkä hurahtanut siihen aiemmin mainittuun TV-sarjaan vähän kovemmin kuin annoin ymmärtää. Mutta se ehkä kertoo enemmän siitä, että kun innostun jostain, haluan heti tietää siitä kaiken mahdollisen. Ja mahdottoman. Samoin kävi Supernaturalin kanssa, mutta se into sittemmin vähän hiipui. Toki edelleen seuraan sitäkin mutta en yhtä aktiivisesti kuin aluksi. Itse asiassa olen siitä jopa yhden kokonaisen tuotantokauden jäljessä, joten ei siitä oikein voi puhua tässä yhteydessä. Tosin edelleen olen ihan lääpälläni Deaniin ja melkein yhtä paljon ihastuin myös itse näyttelijään Jensen Acklesiin.

TVD-ihastukseni on vähän erilaista. Mutta koska se on nyt niin pinnalla mielessäni ja viime jaksossa vihdoin tapahtui jotain, jota on odotettu jo ekasta kaudesta alkaen, mainittakoon, että tärkein syy sarjan katsomiselle ei ole Ian Somerhalderin ihanat silmät (melko merkittävä kuitenkin), vaan bad brother Damon. Heh, ihastuin ja melkein jopa rakastuin fiktiiviseen hahmoon. Kuinka yllättävää, mutta jossakin vessan seinässähän se luki, että parhaat miehet ovat fiktiivisiä. Allekirjoitan. Tosin kun tätä elämää taaksepäin katselen, niin kyllähän siihen on yksi damon sattunut osumaan. Jos nyt joku tuttu tämän sattuu lukemaan, niin melko varmaan tietää, ketä tarkoitan.

Luen yleensä Buddy-TV:n sivuilta jaksojen recapit ja best quotes -diat ja äsken silmiini osui TVD-testi. Tulos ei jostain syystä yllättänyt:



Ja sitten se juttu, tässä 'twistillä' pilaamaton delena-faniversio:

Ylläoleva pitänee muuten katsoa juutuubin puolella.

En ole vielä päättänyt, mitä tuosta mainitusta käänteestä olisin mieltä. Ainakin se ärsyttää ja koukuttaa odottamaan seuraavaa jaksoa, mikä toki ei varmaan ollut käsikirjoittajien tarkoituksena. Tuo faniversion video on harmittavan pimeä, mutta en viitsi linkitellä kokonaista jaksoa tähän. Tässä siis vain viimeiset minuutit viimeisimmästä jaksosta s4e7.

Muutakin kirjoitettavaa olisi, mutta kirjoitan ne sitten eri kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

No?